Coneix la brasseria

Sobre nosaltres

Screenshot

El Nostre Restaurant

Situat al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 5, la nostra Brasseria és l'indret ideal per degustar la cuina catalana i de muntanya, d'estil clàssic.

Al nostre menjador, oferim un espai idoni per gaudir d'un àpat tranquil i relaxat. Ens dediquem plenament a la gastronomia catalana, alhora que realitzem cuina de mercat.

Hi trobareu suculents plats elaborats amb el màxim rigor. Algunes de les nostres especialitats inclouen magret d’ànec, entrecot de vedella de Girona, peus de porc i bacallà.

Oferim menú diari per als dies laborables, menús de cap de setmana i menús especials per a diferents jornades al llarg de l'any.

La Cuina a la Brasseria

La cuina de la Brasseria es distingeix per una preparació i presentació directes i sense artificis, permetent gaudir al màxim dels millors productes de qualitat del Baix Montseny. Tot i que la carta no es pot modificar massa a causa de la preferència dels clients pels plats de sempre, incorporem productes de temporada a l'inici de cada estació de l'any. Amb un preu mig de carta de 25-30€, la Brasseria es troba a l'entrada del poble de Sant Celoni, al peu del Montseny, en una situació estratègica per als amants de la natura.

2
01